Iz kakšnega materiala je etui za masko?

Etui, ki je v celoti izdelan v Sloveniji, je iz polipropilenske plastike.

Čiščenje/razkuževanje etuija za masko

Material iz katerega je etui izdelan omogoča enostavno čiščenje z milom in toplo vodo. s čimer boste uničili tudi morebitne viruse.

Ali so plačila in nakupovanje na vašem spletnem mestu varna?

Vsi nakupi na našem spletnem naslovu so varni. Spletna trgovina uporablja SSL certifikat (https), ki omogoča šifrirano povezavo med strežnikom in uporabnikom, zaradi česar se vsi podatki prenašajo na varen način. Sicer pa v naši spletni trgovini omogočamo plačila s plačilnimi karticami in plačila preko paypal ter plačilo na TRR po predračunu. Uživajte v nakupih!

Barva etuija/napisa ter pisava in dopustna dolžina napisa

Etui je prozorne barve.

Etui lahko prejmete povsem brez personalizacije – tj. brez imena/napisa ali pa si izberete napis v eni izmed šestih barv, ki jih ponujamo (oranžna, rdeča, vijolična, modra, zelena in črna).

Osebna imena bomo na etui natisnili s “pisano” pisavo, medtem ko bomo ostale napise natisnili z “neserifno” pisavo (primer za oboje lahko vidite na osnovni (DOMOV) strani).

Nimate ideje za napis? Ponujamo nekaj možnosti: npr. #ostanizdrava, #ostanizdrav, #mojamaska idr. – skratka kakršenkoli napis v dolžini 3o (trideset) znakov.

Čas potreben za izdelavo in dostavo

Vsi etuiji v naši spletni trgovini ShraniMasko.si so narejeni izključno po naročilu. Praviloma za njihovo izdelavo potrebujemo največ dva delovna dneva (odvisno od naročene količine). Če etui potrebujete hitreje, nas prosimo o tem posebej obvestite. Najkasneje naslednji dan po izdelavi bo etui oddan kurirski službi za dostavo. O predaji pošiljke dostavi vas bomo obvestili na vaš e-pošti naslov.

Ali je lahko na etuiju natisnjen logotip podjetja?

Absolutno! Odlična ideja! Primerno darilo za zaposlene, poslovne partnerje ali vaše  stranke.

Na etui lahko natisnemo logotip podjetja, vendar nas za navedeno prosimo kontaktirajte na e-poštni naslov info@shranimasko.si, da se dogovorimo o tem kakšen format logotipa potrebujemo, da ga bomo lahko natisnili.

Ali lahko naročimo večjo količino etuijev?

Seveda.

Za večje količine nas prosimo kontaktirajte na e-poštni naslov info@shranimasko.si, da vam pripravimo ponudbo.

Ne pozabite nam sporočiti količine in oblike napisa.

Etui želim kupiti za darilo. Ali ga lahko dostavite na drug naslov in ali obstaja možnost darilnega pakiranja?

Seveda! Etui je, še posebej v tem “Corona” času, izjemno uporabno darilo, ki je lahko povsem personalizirano.

Etui lahko dostavimo na katerikoli naslov v Sloveniji po vaši želji, samo pazite, da ga boste pravilno vpisali.

Če želite lahko poskrbimo tudi za posebno darilno pakiranje, vendar nas v zvezi z navedenim prosimo posebej kontaktirajte na naš e-naslov: info@shranimasko.si.

Kako je etui pakiran?

Vsak etui posebej je zapakiran v posebni celofanski vrečki.

Ali lahko poleg etuija naročim tudi masko? in če, ali imajo maske ustrezen certifikat?

Seveda. Poleg etuija proizvedenega v Sloveniji, lahko v naši spletni trgovini kupite tudi zaščitno masko za obraz, ki je prav tako proizvedena v Sloveniji.

V naši spletni trgovini je poleg etuija mogoče naročiti kvalitetne zaščitne kirurške maske za enkratno uporabo, skladne s predpisi UNI EN 14683:2019 – Tip II – BFE> 98 %, proizvedene v Sloveniji (EU), ki imajo potrebno izjavo o skladnosti.

  • Z uporabo maske zmanjšamo nevarnost širjenja okužbe na druge osebe.
  • Maska ščiti uporabnika pred nalezljivimi povzročitelji.
  • Maska omogoča prosto dihanje in nudi odpornost proti prahu.
  • Zagotavlja optimalno prileganje obrazu, pri čemer ima pri nosu vdelan plastično kovinski del za stabilnost.

Maska je sestavljena iz troslojne netkane tkanine in nosne sponke. Da bi maska ustrezala nosu, med  nošenjem prilagodite nosno sponko. Maska lahko filtrira droben prah, drobne delce, cvetni prah in preprečuje vdihavanje kapljic, krvi, brizganja.

Naslov za dostavo

Prosimo, da vaš naslov za dostavo dobro preverite, tako da boste prepričani, da je naslov resnično pravilno zapisan! S tem se boste izognili zamudi pri pošiljanju. Posebej pozorni bodite na poštno številko!

Back to Top